| Topkwaliteit water is essentieel voor de Truck- en Carwash - Uw specialist in autowastechniek
15947
post-template-default,single,single-post,postid-15947,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Topkwaliteit water is essentieel voor de Truck- en Carwash

Topkwaliteit water is essentieel voor de Truck- en Carwash

Berrie Wolters

Voor de carwashondernemer is het realiseren van schoon waswater van groot belang. Dit moet gebeuren op efficiënte wijze en zonder gebruik van chemie. Niet alleen voor het naspoelen, maar tijdens het hele wasproces. “De waterkwaliteit voldoet vanzelfsprekend in alle opzichten aan de specificaties voor het carwashbedrijf. Maar het is al net zo belangrijk dat AquaXL er voor zorgt dat ook tijdens piekmomenten ruim voldoende schoon water voorhanden is. Ook als het zaterdags de hele dag aanschuiven is”, aldus Robert Schippers van AquaXL

Waterzuiveringssystemen voor wasstraten zijn het fundament voor de volledige reiniging van voertuigen. Een hoge kwaliteit van het water zorgt ervoor dat er geen schade bij voertuigen voorkomen, vlekvrije en glanzende voertuigen. “De schaarste van leidingwater neemt alleen maar toe, vooral in de zomer merken we steeds vaker piekmomenten waarbij er niet genoeg beschikbaar is. Dit probleem wordt komende jaren steeds erger. Een investering in een eigen bron is de bron voor de toekomst.
Er is geen machine in wasstraat die zich zo snel terug verdiend dan een eigen bronwaterzuivering.”
“AquaXL heeft als doelstelling om hoogwaardige waterbronnen te boren met onbeperkte levensduur. Dan ontkomt u niet aan een diepere waterbron met een grotere boordiameter. Als we over een diepere bron spreken, hebben we het al gauw over een bron tussen de 70-400 meter.”

Kwaliteit bron: diepte
“AquaXL boort als moet tot een diepte van wel 600 meter. Een te ondiepe waterbron heeft vaak een slechtere en sterk wisselende waterkwaliteit (meer behandeling/zuivering van het water nodig) en is bijna nooit anaeroob (zuurstofvrij). Gevolg is een verstopping op termijn in de bronleiding.
Een te ondiepe waterbron heeft vaak een slechtere waterkwaliteit en wisselt op invloed van hemelwater. Zo kan een te hoog nitraatgehalte in het bronwater opduiken Diepere bron met royale diameter Kies daarom voor een diepere waterbron met een royale diameter.”

Klik HIER om het originele bericht te lezen op www.cleaningstation-carwash.nl